Ut med familjen!










Brollop & Fest

Idag har jag varit pa brollop, dar Ntebohang var brudtarna det var mycket trevligt och fint. Och ikvall ska vi ivag till min morbrors " Brollpos Forfest " dar vi ska ata mat och umgas med slakten. Jag alskar nar de hander grejer, :) 2 brollopar kan man verkligen inte tacka nej till.

Sedan ska jag kolla nar New Moon har premiar i botswana, tror faktist att den hade det igar, sa om de inte blir for mycket festande blir det bio dags ikvall eller sa far det bli imorgon, men jag har verkligen vantat po filmen sa lange och ska antligen se den med mina egna ogon, for att jag har last boken, vi far se hur det blir.
Men ta hand om er dar in tha cold salange.  Puss & Kram  and regards from botswana.









Bara har det trevligt

Najjjs fan har haft det helts underbart, i lordags gjorde vi allt spontant vi drog pa Ruths bridal shower sedan ville vi pa bio sa mamma lamnade mig och Tsidi pa Riverwalk och vi drog dirket till Primi en as bra restaurang dar at vi och drack lite mycket trevligt atmosfar och sog  some " local celebs " Sedan kolla vi pa  Christmas Carols, fan den filmen gjorde sa att jag saknade sverige och julafton och snon. 

Den har veckan ar fullspikad och pa fredag blir det New Moon yall. peace.



ps: ser ej ut sahar langre.

Lugn dag.

Idag ar de as kallt. det regnar fortfaradne och jag ska inte klaga for det har varit svin varmt. Men jag tycker nu att det ska sluta regna for jag aker om 21 dagar sa maste passa pa att sola so ja blir meeeer brun.  Idag ska jag och Tsidi kolla pa film sen ska vi chilla tror ja finns inte mycket att gora pa en regnig dag.

 Puss och saknar er alla.


A trip To Sanitas

Har var vi i Santias igen for att ata lite glass & Milkshake.  Sanitas ar en helt underbar tradgard med massa underbara o underliga vaxter. Idag hann inte att besoka den " Riktiga " Sanitas dar hela sanitas ar flera kilometer long. Men annars var det trevligt att bara fika med sin morbror o familj.










Besok hos familjen Blackbeard.

har var vi o halsa pa familjen blackbeard.
ooh vill bara hoppa i :)

Alskar botswanas natur och allas fina Gardens, och en sak som jag har markt ar att botswana har sa himla fina vaxter och blommor.






News & Bonita

Idag fick jag saga farval till min min sota Bonita :( as sorligt.
just nu sitter jag och t ar de lugnt, de regnar ute som fan och det har oskat i 3 dagar och da mena jag oskat.
Sa dom har senaste dagarna har jag varit i serowe med min mormor. Och vi hann aka forbi Noshornings parken men tyvarr hade jag inte med mig min kamera, men nasta vecka ska vi aka tillbaka for att campa i 2 dagar och Game driveeee for att se leoparder.

Mina planer for botswana har jag skrivit upp for att tiden gar sa fort och jag aste hinna med att gora massa saker innan jag lamnar kara Bw. Det ar 22 dagar kvar innan jag aker hem och kalendern ar fullbokad med massa aktiviteter.  om nagra dagar blir det brollop och massa firandet, min kusin kommer fran Zambia och det ska bli kul att traffa honom, Vi ska pa Lejon park dar vi kan se Lejon och bada i stora ak banor, vi ska campa vi ska forsoka att aka in till Bushen for att se  rotterna The Bushmens! Och vi ska go sa mycket mer.

Och idag blev jag klar med mitt har, jag bestamde mig for att flata mitt har sen nar jag kommer till sverige sa far jag se vad ja ska gora med mitt har kara nan det har vaxt som fan.













Ute Kvall

En ute kvall.
Har var vi  ute pa Big 5 Lodge,  as trevligt och jatte mysigt.
Thnx for a wonderful nightie







Middag

Middag dags dagen innan carol skulle aka hem. Lite sent ute men har har vi lite bilder fran riverwalk. Mysig kvall.



 


Grand Palm

Dagen efter blev det ett besok pa Grand palm. Mycket fint dar inne och ett dopp i vattnet hann vi med ocksa :).
Haha de roligaste va vid entren da vi sag massa baboons sa himla sota men inte alls snalla haha.

Mmmm de sa harligt har och Savanna Dry de nagot man inte kan motsta ...

























A Drink Or Two

varmt . hot . varmt . hot . varmt .


just nu sitter jag pa nan internet cafe och surfar med min mamma och syster, carol har nu akt tillbaka och ar redan i sverige nu. Vi fick ett samtal fran sverige har om dagen om att det ar jatte kallt och kyligt i sverige och jag ar sa glad att jag inte ar dar just nu, men jag skulle behova kyla ner mig just nu lite snabbt. 

Senare idag ska vi ivag till Gaborone sun for att ta en drink eller tva och spela lite casinoo:)


Goodbye Carol

Just nu befinner jag mig i Gebs, carol o mamma ar och fixar OMANG  som betyder + vem ar du! och det ar botswanas ID. Sen ska vi till sanitas igen for att kolla pa den strora tradgarden :) och idag ar det carols sista dag sa tankte faktiskt ga pa bio idag. THIS IS IT!

So tonight is carols last night in botswana, so lets have fuun!






Chill dag!



Idag har vi bara en Chill dag vid poolen.



och igar var vi pa stan for att shoppa lite saker.



       


My Crib

This is were i live, har bor vi nar vi ar i gaborone jatte fint hus, min moster bor har. Sa hon har 5 hundar och den som ar med pa bilden heter Zimba the Vakthund! sen har hon 5 valpar och 2 sma innehundar. Huset ar jette stort, hon har en bar och spelhall, gym och manga toaletter haha. 3 bilar och 2 stadorskor och 3 busiga barn men den ena var for busig sa han bor i zambia nu. Den enda hunden e inte med pa bild men den kommer senare.







    

  

  


Tiden i Serowe

Nu ar jag i serowe hos mina morbroder och min mormor, hon bor ute i landet sa det finns inte sa jatte mycket att gora har. Men iaf den tiden vi var dar var vi med Mando som ar mammas Van och sedan akte vi runt staden dar mamma foddes far att traffa resten av slakten.  

Precis nar carol hade precis flatat klart haret sag vi massa rok som kom fran nagonstans och sa var det en affar som brann aj aj va de va kaos och jag lyckades ta flera bilder av branden.

                     














Sanitas

Har var vi pa santias som har vuxit och blivit popular over
hela varlden, vi passade aven pa att halsa pa vara vanner som ager hela sanitas. Det var sa himla mysigt och fint nasta gang ska vi ga igenom hela Garden.


  

   

RSS 2.0