Addicted To You

väldii bra helga må jag säga. Fest hos mig blev kanon lyckad kväll helt enkelt. Fick massa besök och det var koselig ;). plus att jag hade så kul att jag glömde bort vart jag la mobilen min hmmm inte så ovanligt! GRGRGRR... Så titta in..




  Mimmi & the jack daniels burken som var så känd( drack ej den )





  Sivan & Simpan & Mimmi

 

  Sipan & Tobbe

 & Henrik

    Trevligt gäng

 Sexy Girl..



 SIMOOOON HAHA så  sköööön snubbe :)

Dricka lite öl och umgås med vänner är inte helt fel. 




 Amanda :)

 



  Isabelle :)


Skål för äppelcider mina vänner! inge fest på länge nu.




A Day In Oslo

A day in Oslo.. Isabelles kära gäst är här på besök och jag tilllagade maten och det blev "potatis gratäng & kyckling och sallad, fyfan va gott.. jag är grym :). Dagen efter tog vi med Marco runt Oslo och det var väldigt mucho folk överallt...det var tydligen Danska dagen i aker brygge och sen var det " vasa loppet " runt hela stan sen vart det markand hela bokstaveien fyfan va de va proppppad i was not förberedd asså haha, men de va en nice tour day with marco and Sara.






















Avslutades med Peppes Pizza ...mmmmm



Section 12




Jag har nu tänk på det i några dagar och kände att jag var tvungen att lägga upp videon. Fan vad jag saknar my projcet grupp asså! shit saknar hela föreställningen och varje gång jag kollar på videon asså jag ler så mycket och bara älskar det. Section 12 på 30 min grymt bra men den kunde ha varit så jävla grym om vi fick längre tid att utveckla historian och manuset och allt. Men minnen forever asså.


Del 1


Del 2


Del 3


Welcome to Jennifer's..

Barbershop



Fick för mig att klippa Saras hår idag efter att hon totalt gav upp.  Stackarn var helt desperat och frågade mig " om jag hade klippt hår förut ?" " Alltså jag har aldrig klippt hår förut på de sättet ". men såklart skulle jag hjälpa en vän haha, så jag tog tag i saxen och på med självförtroendet och in med proffskänslan och tro mig de funkade galant, kände mig som en frisör ett tag förutom att vi inte hade en kam eller en riktig " sax "  vi använde en jävla lite gul sax från ikea som har varit med om rätt mkt till och med klippt mat med den hmm men without that sax så hade vi inte fått detta resultat .... Blev galet bra och är stolt över mig själv / fuck att ja inte tog betalt hahah just kiddddeeen sara.  





Hot right ? :).....Kvällens låtar ...

Ryan Leslie – How It Was Supposed To Be & Ryan Leslie – Addiction - Main



wonder what's next ,tomorrow is a new day....
Peace ooooooooooooooooooooooout folks



Today Is a New Day



Today is a new day. Mår strålande idag och det känns bra. Jag väntade på att sara skulle komma hem från jobbet och kl 05.00  kommer hon hem och blir rädd när hon tittar in i vardagsrummet och ser mig sitta framför datorn och jag ser helt jävla sliten ut. 

Vaknade några timmar efter och drog på stan o träffa en random Dude som kommentera mitt hår efter 4 min kommer han bakom mig och ger oss hans visitkort och bara drar iväg.. ja o sara blev nyfikna och ringde upp honom men Naaaaah vi sade nej och fortsatte vidare mot en Audition som varade i 2 min ;) nice. 










Sanningen Bakom Två Främmande Kakor Från Två Olika Galaxer



Så heter sagan som jag gav titeln till - fick ett recept idag och här får du ditt recept, hoppas den smakar. Den förstår inte att man känner samma sak, exakt allt den skrev var sant, det var så jag trodde om den, att den fann en annan blomma som gjorde att man försvann i tankarna. Man tänker på sina val varje dag om man gjorde de man trodde var klart - då tveksamheten faller på plats och slutar med att den bryter sammen. Varför äta något man inte vill istället för att äta det man vill? frågar man. Den sa att man var lycklig och har flygit över hav och land, och det är sant men halva kakan är fel, det är en sak som fattas och det är andra ägghalvan. Man tänker på den varjedag och varjekväll och en tår kommer då och då som ibland bildas till floder för att man svek den kakan.

Man älskar det som händer nu för att man får baka lite och sluta tänka på den kakan som var ,tycker man, men den kommer alltid i huvudet när man minst vill tänka på den. " jävla kaka " .Den betyder allt i världen och mer för att det har gått för långt, tycker man, 4 år och endå hamnar man i samma punkt, en punkt som aldrig kommer att ta slut, som tär på den som finns inom din kropp och som behöver något täckande som kan hjälpa en på vägen. En ny känsla. En ny kaka. Ett nytt recept. Kanske ett försök till ?.
Denna saga är en saga som aldrig tar slut och som överskrider alla gränser, en vän ville höra receptet om    " Sanningen bakom två främmande kakor, från två olika galaxer " .





Sometimes you have to let go to see if there was anything worth holding on to


Memories Keep Coming Back

Trött! så sliten har jobbat idag yeysågöy-Not! sitter hemma själv i lägenheten väldigt mysigt, lyssnar på musik och försöker inte tänka på att jag ska upp imorn tidigt"GrggR"..min söta sara är ute o har sig o hoppas att allt går fint göllet;), och trevlig resa isabelle ses om några dagar <3. Det fredag "Helg" Ledig "lov" yaaaa.men alltså ärligt så går tiden så fort de HELG nu ?redan ja hinner inte ens fatta att det varit söndag och att nu är de några timmar till fredag! elle what ? gosh min hjärna e kaos nuuuuu.... Behöver massage nu.



Lyssnar på bilal med Reminisce ,; never thought that words could be so strong! i love words and thoughts and the power of visualizing.No hi no ho ru no nada. off me piss ti sey  & Godnight Friends!

Saknar min stund där jag mediterar och har min tid med my spirituel side.Borde göra det nu när jag är själv ..ska göra det verkligen woooooo så avslappnad ja blev redan - tanken haha. The Future always changes. 
Creative Power of Thought - Thoughts Become Things - that's true.

Just when I think that I've forgot you
I hear that thug that we used to rock to
Just When I think I'm gettin' on without you
Somebody Passed and asked me about you

Was in the back of the cab the other day
Swear to God I saw you walking passed the other way
My heart rushed, my face flushed
Tell the driver hit the breaks slow the pace up
Wait up, It wasn't you
Realised it's a mirage I was running to
Damn, can the affects of Love and time
Cause the mind to trick the eye?
I wonder how you gettin' by
And all the stars still in your eyes
But you still just get the five
You break the bank to spend the time
I reminisce of shifting time, to when you was mine

Years ago, in a mist of hallways and sliding doors
Missing links of family very obscure
Vision of you shine
But only for a short time
My mistake I didn't pick up on it till years down the
line

Here now as I reminisce, will I ever see
your face again?
In-fect-ion
as I lay back will I ever see your
face again.
As I reminisce
 
Hold still
The devine has placed us
In a small world
And thankfully so (Thank God)
Our paths cross once more
And to whose surprise but mine
Was 14th and 6th was the placed where we combine once more
There at the front door of the cornor store you stood.


I reminisce Infection
as I lay back will I ever see our face
again
As I reminisce

A happy story always ends
As it starts
But with few exceptions involved
We became an item
Me for you and
You for me
Through Good Times and Bad Times
Good times
Sickness and health
Broke ass, and richness, baby we made it work
?

Jag är Kär!


Det är nog det rätta ordet.  Alltså du det här har gjort mitt år, jag tog en promenad idag köpte saftiga plommon lyssnade på musik och bara njöt av vädret, bestämde mig för att gå upp för den så kallade " oslos finaste häng park "? som ligger exakt vart jag bor. Här kommer det:


Foto: Helge Höifödt
satt där vid kanten och bara chilla för mig själv, men bilderna är inte mina och togs i somras tror jag.

Jag har aldrig varit så fri på såhär länge. De sant, det är den finaste chill parken jag har sett du anar inte hur jävla härligt det var att gå igenom parken med plommon i munnen o musik och bara se hur alla människor njuter av livet. Jag kunde inte låta bli att le och bara känna den starka härliga energin som alla hade, det är en vanlig onsdag och de mer folk än vad de bruka vara på Lögarängen " en ledig sommarkväll ", Jag såg hur folk grilla. drack öl .käka mat.kramas.umgås folk satt o läste böcker spela boll hade med sig stereo " tänkte på sanna o denita o oscar ooh <3 " snygga killar&Tjejer och söta par som satt o kysstes oh så sweeet blir så kär haha.

Önska ni kunde se bilden jag såg från mina ögon...Jag var så nyfiken och tokig så ja ville utforska hela parken så ja gick längst upp och där fann jag mig en plats och jag kunde nästa se hela Oslo men asså jag såg verkligen allt och solen lyste allt kändes Perfekt just då. Jag kommer vara där varje dag yeeey jag är kär nu så underbart hihi. Vi måste ta en öl/vin.filt.mat.musik. ur topp humör till parken. Nu Skiter jag i Krogen asså nu hänger vi på parken och SOFTAR GROFT! & Gratis. 

Mina Vänner ni måste komma och besöka mig.



Foto: Helge Höifödt



Foto: Helge Höifödt









Ready or Not, Here I Come.


fuck.fuck.fuck.

så känner jag just nu min dag känns weird, full med tankar ...where to start?. Sitter på min underbara Balkong solen skiner de varmt jag har på mig en tröja som får mig att le varje gång ja ser den..faktiskt så var det my first smile för dagen tack. Jag ska egentligen inte sitta här och skriva . . . . jag försov mig! så duktig jag är! ärligt så satt jag på 4 alarm för att jag skulle vakna och ingen utav dem ringde ASSÅ HALLÅ ja hörde Inte ett PIP tills ja hörde en svag röst från andra sidan " Jennifer du har försovit dig " AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa vaknar  upp och får panik ooh men no big deal, skakade bort den besvikna energin och gick tillbaka till sängen. Men ja hade fortfarande en känsla kvar som var bra&dålig.


Hade ännu en bra kväll igår blev dock ingen utgång men det var chill. Alltså that feeling jag kan knappt indentify it och de jobbigt har inte haft denna konstiga känslan på jävligt länge asså. itslike overdo.JUST NU  12.20 lyssnar jag på A Woman's Worth - alicia keys.JAg är lugn.tänker.ler.skriver, nu vet jag vad ja behöver en kram-kramar. jag älskar kramar de viktigt,hur man kramar .känslan.Varm. nu skriver jag bara vad som helst känns skönt.



Jag vill ta en glass där uppe vid parken behöver det verkligen.......äter vindruvor så gott smakar sött undrar hur .. smakar;)!. Jag har varit så jävla pratglad sen jag kom till denna stad, whatsup? är de staden eller människorna?! jag bara pratar och pratar....snacka med grannen sjukt länge om inget hahah i need to shut up nu asså. 

Im done here for now..
bjuder på en bild som får mig att skratta for some twisted reason..


Free..Single, Sexy and Sweet

Jag är nyvaken och solen lyser genom mina underbara persienner klockan är 9.14 och jag kan inte tro att jag är full vaken så här dags! CHOCKIN, Sara har precis gått för att börja jobba för dagen..och isabelle äter frukost och är redo att ge sig av för att göra de hon gör bäst, då har vi lilla jag kvar?! vad ska ja göra hmm jobbar inte och har haft SEMESTER och saknar att jobba faktiskt med dom dryga "småsötamänniskorna" så att tomorro är jag redo att börja igen.  TAAAAAAANDKVÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄRK FÖR I HELVETE =/=/=/=/=/==/


Ooooh igår satt jag hela morgonen och lyssnade på massa musik och bara lyssnade till the lyrics och njöt men de va sorligt-skönt-lyckligt-coolt-heartbreaking-allt. Mycket av det jag lyssnade på stämnde in och thats really emotional shieeet

Men idag tänkte jag bjuda på Girl Power all i can say - Me. 

Everybody knows that yeah I'm kinda shy
And I'm not the kinda girl who could ever approach a guy
But I wanna find a way to get you to notice me
I got a four wheel drive, 5' 5", brown eyes,
Then maybe you can handle these
Because I'm free

Free... single, sexy and sweet
Makin' my own money
Lookin' for the right party
And if you're free... spit your best game at me
If you like what you see
Maybe I'll let you share my fantasy

Now, I don't need a man in my life tryin' to tie me down
And I don't wanna playa who got kids all over town
I can't stand a man who thinks he looks better than me
I'm lookin' for a brother who like to have fun
A fly gentleman who knows how to please a woman
The last thing I need is a man that's soft
He betta get it on up and break me off
Some a that fly high rise, 6' 5", ain't shy
And that's the kinda man I need
Because I'm free

Free... single, sexy and sweet

Makin' my own money
 
Lookin' for the right party
 
And if you're free... spit your best game at me
 
If you like what you see

Maybe I'll let you share my fantasy... 

Last Chance
boy, you look so good to me,
You might get lucky
'Cause I feel free tonight,
Are you available
Did you come here alone,
Won't you hang out with me
I'll freak you on the dance floor 



 

 Mya.
 Free..Single, Sexy and Sweet that says it all...
 

Loves in the air..



Mycket har hänt och livet bara glider förbi och allt är fint och min kära nick har vairt här på besök, och just nu lyssnar jag på salsa och tänder till de sköna mjuka truminstrument högochlåga svängorna som gör mig att vilja ta din hand och dansa med mih, viftar på höfterna och bara vara thats me, Im so weird but i f** love it.

Oh yea chiquita...quiero volar contigo
Tocar tu ombligo
Y pachanguear contigo.


Min Lille syster var här och besökte oss och följde med mig på photoshoot som skulle attend på Hannelis blogg ehm vet inte riktigt när de kommer att läggas ut men lite cash och vip bilejtt är aldrig fel eller hur sara ?, det var hur kul som helst. Sen har man varit på Mos Def tyvärr inga bilder men det va grymt förutom att mina ögon blev fucked up :S hmm men annars var de great får tacka Henrik för inbjudan ;).

För övrigt är jag så damn glad och vet att jag är på rätt väg allt öppnar sig och de betyder att jag är hemma. Trivs bra här men det är inte "My Home" mitt riktiga hem kommer att vara the last destination N.Y. Jag tog detta beslut för jag måste göra det som måste göras och jag tänker resa genom denna journey själv och den som vill följa med är bara att glida med, tänk att jag vet vad som finns där när jag är redo. so damn amazing thats all i can say. Thank you all random ppl that have the guts to actually come up to me and give me the amazing energy. Jääääjääää gott folk Ha de.








RSS 2.0