Helikopter Turen i maun



Klippet är inte såhär kort egentligen nu kan man inte se djuren för att Youtube kapade av resten eller nått. Så jag ska försöka fixa det.

Resans slut!

Tror att detta är mitt sista blogg inlägg, vet inte vad jag ska blogga om men nästa gång jag reser kanske jag börjar igen. Lalalalala


The Last O´f African Memories ,

Jag vill verkligen visa er alla videos som jag har tagi, så ska försöka fixa så att ni kan få se.

Nu är jag tillbaka i Sverige och det is kallt här och jag tror jag är i nån chock efter all ändring. Jag saknar verkligen tillbaka redan efter alla goda o glada människor & all mat som finns och natur, och saknar värmen också fast den kunde bli så het att man ville svimma, så på något sätt känns det skönt att vara tillbaka för att nu kan jag kyla ner min kropp. Jag kommer verkligen aldrig glömma den här resan de  hände så mycket varje dag och man lärde sig nya saker också, jag fick äntligen se mina släktingar och min mormor som jag hade saknat i 10 år och massor hade förändrats och botswana har verkligen utvecklats och blivit en riktig Diamant land.

Så jag kommer verkligen att komma tillbaka inom 2 år igen tanken är att jag ska komma varje år nu och inom 10 år kommer jag att bygga upp lite buisness där så vi ses snart igen Bots. Och jag älskar verkligen mitt land och vart jag kommer ifrån My rooots! Men hemma är faktiskt Sverige :) soo älskar sverige 2lalalallala



Ps. Jag var sjuk här och hade feber, can u believe that hahaha

The Big 5 Lodge

Här var vi alla på The Big 5 för att bada sola och äta mat , trevligt som vanligt och alla dessa människor är mina kusiner. Efter en varm dag i botswana vill man verkligen ta ett dopp eller två.













Månadens Bild!

Den här bilden visar hur kul jag hade och hur mkt jag inte bryr mig om bekymmer ;) haha.


Min morbros Brollop

"Antligen" sager vi alla. Nu har min morbror antligen gifts sig grattis till han och Ruth. Det borjade med att vi akte till dem for att forbereda bruden sedan begav vi oss till kyrkan som lag en bit bort fran staden, efter det blev det till brollopet och dar fanns det mat musik och glada manniskor. Men dagen slutade lite illa min vans vaska blev snodd sa det blev filmkvall istallet for partykvall men det var ratt mysigt enda.














Bull & Bush

En lyckad kvall pa Bull and bush!

hade skit kul med mina nara och kara ikvall. Traffa massa roliga manniskor och vi harja o drack och hade as kul, tills mamma ville hem och tills jag kande att nu var det dags att dra hem.

Hmm jag hade nog for kul haha Vin over hela min Tshirt !!!

i just want to thank Ntebo for everything, u are a wonderful person and i had the bes times with u:) hope to see you soon again Love you.













Den riktiga Farmen!

 Antligen skulle vi ivag till den riktiga farmen for att se min mammas kor.  Att fa sova under bar himel var nagot jag alltid velat gjort, jag min mamma och hennes broder akte ivag till the Catllepost for att doda en ko till brollopet, sa vi akte anda till mahalape och sedan in i bushen for att na mammas o deras farm. Luften var varm och lukten av kor overallt. De kandes som antligen  " det har var det jag hade vantat pa ", minnerna kom tillbaka nar jag och pappa skulle aka in till bushen dar han jobbade och nar vi skulle stanna for att kissa sa skulle vi skynda oss for att ett lejon kunde komma narsomhelst.  1 natt var perfekt for mig o mamma.

Dagen efter kunde jag se hela Bushen med mina egna ogon och nu kom dagen dar jag skulle se hur dom slaktar korna. Och mitt emot min moster vaxte det " AMARULA TRAD " japp amurula drinken som alla dricker is made here.  DOm hade aven sparat min pappas gamla bil hahaha :)















RSS 2.0