Ivag mot Serowe

Imorgon ska vi ivag mot serowe...

Mamma & Dotter






In Francestown

resan fortsatter till francestown..

vi e nu hos anders som vi var med i maun, och vi har atit mat och traffat mamma gamla van judith sedan har vi badat och nu sitter jag har och uppdaterar sa mycket so mojligt. Det at sa sa himla fint hos han och ar sa glad att han har internet, annars hade inte ni inte kunnat se alla dessa fina bilder.

Imorgon drar vi mot Serowe :)





   

Tack sa jatte mycket Anders & Matilda for er vanlighet och allt! nu ska vi mot Serowe puss godnatt
   saknar er btw...

Aventyret i Maun

Vi tillbringade tva natter hos Lars och det var helt underbart och sa harlig natur, det var som om vi redan var pa en djurpark. Vi grillade umgicks och hade det jatte trevligt till jag fick Solsting och fick feber o ont i halsen, fyfan va hemskt det var men nu mar jag mycket battre och ar redo for annu mer aventyr.


































Maun - Safari

Jag har varit pa resande fot hela tiden och vi har inte haft tid att chillat, Vi har nu spenderat  dagar i Maun hos Lars och det har varit en upplevelse som jag aldrig kommer att glomma. Nar jag kom dit sa akte vi till en Lodge och tog nagra drinkar  och kakade mat och bara njot av sallskapet, dagen efter skulle vi fa aka flygplan till eagly irland for att sedan aka helikopter och de va de roligaste jag har gjort pa lange assa. Sen akte vi bat over hela Okavango Delta! Och sag massa wilda dju :) det var fantastiskt.

Jag har aven filmat och de kommer jag att lagga ut sen har po de har inlagget. Som sagt sa hade jag skit kul har aldrig akt helikopter forut sa de va sa himla spannande och se alla djuren sa nara och sen efter flyget sa hade vi timmars bat tur ute i Okavango Delta och dar sag vi bland annat krokodiler. Ha sa kul o njuut av bilderna for jag njot i verkligheten ..... ciaoo ses sanrt. 






































The Best time Ever!


Lever livet..


wooow nu borjar jag inse att jag verkligen ar i botswana, mycket har forandrats en mycket ar fortfarande sig likt. Har nu traffat dom flesta min mormor och  min morbror Spenca, de jobbigt att traffa dem efter sa harlange >(. men det kanns ocksa bra att fa se dem igen efter 10 ar.

Men just nu sa glider jag runt i varmen med bikini och leker med hundarna och bara njuter.

Har skulle vi ut och ata med min moster och hennes man :) mycket trevligt.











botswanaaa

Forsta dagarna sa tog vi det lugnt och traffade for forsta gangen min kusin och det var sa kul haha.
Jag kunde fortfarande inte tro att jag var i botswana. Men flyget gick as bra, jag ar jatte nojd med flyget vi fick bra service och maten var fatksitk fantastiskt och vi fick bara vanta 20 minuter i istanbul. Sen nar vi kom Jburg sa var det lite problem for vi skulle traffa varan moster och min syster som hade varit i Capetown.

 Vara mobiler hade dott och da borjade vi fa lite panik haha men allting gick bra och for forsta gangen efter 10 ar sa traffade jag min moster och min morbror Wooooow mamma hoppade o krama dem och de blev tarar och jag var i chock och de va sa sorligt o kul o allt pa samma gang. Jag visste inte va jag skulle saga till min morbro som jag vaxte upp med jag var o chock verkligen. Sen efter 30 min  kom min syster och Melinda och da var alla samlade och nu kunde vi aka hem till botswana.


Min syster ,Kusin & Moster

  

 

 

Antligen Framme

Hej alla jag ar i botswana sorry om jag inte har bloggat pa lange, men jag har varit med om mycket och har varit pa vagen hela tiden. Som sagt ar min laptop borta och min laddare till min kamera sa det ar svart for mig att ta bidler, men som tur sa harm in syster en kamera. Mycket har hant dom har veckorna och ja tanker bara lagga upp bilder hur som helst. Det ar hur skont som helst haar.


sitter vid poolen, och bilder pa Riverwalk med kusinen o Familjen!

a


   




Ar i Botswana

Hello all.


Jag ar i botswana nu och har vart har i nagra dagar. Det har hant sa mycket dom har senate dagarna. Och de bade bra och daliga saker. Men jag vill iaf uppdatera och saga att allt gick bra med resan och att jag kommer snart lagga upp bilder om jag far chansen.

Hoppas ni har det bra i sverige, det ar so javla varmt har och jag driver inte det fett javla varmt har. men ha de sa bra puss love | J

Idag Åker Jag

Idag börjar min resa till mitt kära hemland. Idag börjar " My African Diary " for real. Idag kommer jag att få åka från Stockholm till Istanbul sen vidare till Johanneburg. Idag kommer jag att sitta på planet och tänka på dom jag älskar. Idag kommer jag äntligen att få säga - att jag ska åka till botswana.Det kommer att hända så mycket idag.

Det är lite rörande! men jag kommer tillbaka den 12 December och då kommer det förhoppningsvist att vara snö här, och jag lovar att ta med mig sol&Värme hit till er. Va inte ledsna mina vänner jag kommer på Nolltid : )
Så snälla ta hand om er här och ha det så bra och vi ses snart igen. Älskar er och Lycka till Ciaooo Locooos!

/ J

My Last Countdown.
Countdown 0 dagar kvar och 12,5 h left.



Asså Jag Driver Inte


Det här e helt sjukt...de närmar sig. Jag dricker ett glas vin eller 2, halv ledsen att ja lämnar mina underbara vänner men samtidigt så gör jag någonting nytt få se vad som finns där för mig! jag är så lycklig för att jag kollade nyss på videos när jag var liten och på min släkt, dom har väntat på oss i 10 år och nu kommer vi att vara där om 2 dagar sååååååå himla kul de så fuckin sjukt! Familj för mig betyder så mycket.. Älska din mamma o pappa o syskon o alla andra för dom kommer alltid finnas där!

Och jag har fått tag på en kamera så baby det kommer bli Videos och Pictures! Älskar er alla faktiskt!

God Bless u all

Countdown 2 dagar kvar





It's On

Snart snart snart snart

Nothing to say for now. But its getting close yall im sooon in my homeland!

good Shiiet

Countdown 4 dagar kvar


Vee


Vee


Countdown 5 dagar kvar 


 


The No.1 Ladies' Detective Agency


Det är bara några dagar kvar shiiiiit det börjar närma sig. Jag sitter nu hos min kära vän Nick Uma Thianthong och vi sitter o nördar framför våra laptops, de alltid lika kul att umgås med pinick  vi är bara så Crazy när vi är tillsammans älskar henne så så så mycket.

Nu är min syster i Kapstaden har dock inte pratat med henne än, men tror  att hon har det bra där. De vår nu i afrika alltså så är de snart sommar där nere och jävlar va de kommer bli skönt med värmen, jag är så trött på kylan. Tänk er att det kan gå upp till 50° DAMN! just när är det 34° i Gaborone.

Idag tänkte jag faktiskt berätta lite om boken The No.1.. jag ska vara helt ärlig så har jag faktiskt inte läst böckerna men har hört om dem och har sett filmen säger bara Yeeey:D!!!!. Böckerna finns i 10 delar och är skriven utav den brittiska författaren
Alexander McCall Smith. Tänkte faktiskt inte skriva så mycket idag men jag ska visa en Video som handlar om Botswana och mest om Filmen, den är ca 11 min men helt värd att se på  & Trailern.

Countdown 6 dagar kvar













The No.1 Ladies' Detective Agency - Trailer



Culture &

Nu sitter jag här och tänker på hur jag kommer att ha de där nere, de så himla annorlunda om man jämför mot sverige. Alla människor där är så varma-jordnära-öppna och trevliga och Rak på sak, här tar de tid att lära känna en person och att bara heja på någon här så är man
" Awkward " 
Jag kommer aldrig glömma en morgon vid 8 tiden så sitter jag och väntar på bussen, de iskallt och alla ser så deppiga ut sen helt från ingenstans kommer de en utländsk man som cyklar förbi och långt ifrån kunde man höra han sjunga en låt på hans språk och han hade ett stort leende och sjöng för alla och bara sket i vad alla skulle tyckta och cyklade förbi oss, fan vad jag skratta för mig själv, han hade gjort min dag och varje gång jag tänker på de så ler jag stort. Sånna människor måste de finnas fler utav :) haha.

Kulturen där är så himla härlig, i botswana har vi så många fester där familjer,grannar och vem som helst får komma och vara med de alltid så kul mest för att jag älskar mat och man lagar alltid mat när man är på fest, afrikansk musik gör så att alla börjar dansa och skakar på rumpan, Vuxna och barn dansar ....här är det ingen som är blyg.

Jag har inte varit där på 10 år så mycket har ändrats så jag kan inte säga så mycket mer. En sak som ska bli kul är att åka taxi de skit billigt och kallas KOMBI de mini bussar som man åker med och de alltid fullproppad i varje kombi och jävlar vad dom kan köra så de ska bli skoj att få åka i en sån var skit längesen. Tänkte  också besöka plasten där dom spelade in filmen " The No.1 Ladies detective agency " .

Har lagt upp två videos lyssna & Kolla och Njuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut

Så mina damer och herrar här har vi Mingo - Tshaba Tsotsi
lite för smak på musiken.
 
Countdown 7 dagar kvar

 


My African Diary

Måste börja tänka på vad jag ska ha med mig ...


Nu måste jag börja tänka på vad jag ska ha med mig på resan och de alltid kul att packa men faan jag tycker de as drygt nu. För jag vet inte vad jag ska ta med mig och man får ju inte ta med sig så mycket, vill såklart ta med mig hela min Garderob & mina skoor men det går ej. Nu måste jag börja ta allt serisöt för jag kan fortfarande inte tro att jag ska åka haha så mamma har tjatat på mig att börja packa redan för 1 månad sen men jag kommer nog göra det dagen innan vi åker sååå typiskt mig. 

Jag har tappat bort min kamera så de paniiik just nu, jag måste såklart fixa en kamera innan vi drar annars kommer ni inte få se bilder när jag klappar alla lejon & små söta apor. Sen måste jag fixa en såndär reseuttag så jag kan ladda min dator och min kamera. Kan någon låna ut en kamera till mig så vore allting perfekt ??? (a)

Tiden går så fort imorgon åker min syster iväg och hon är super glad och längtar dit ner, hon kommer få åka till afrika före mig och 1 vecka ska hon softa i Capetown och bada i havet & ligga i den mjuka stranden. Jag känner inget nu men jag vet att när det är 2 dagar kvar så kommer jag inte kunna sova under den sista kvällen för jag kommer vara så himla nervös.

Det är äntligen min tid att åka, varje år så ser jag folk som åker till Arlanda och flyger iväg och jag står där och undrar när jag ska få åka och när jag ska få flyga över Medelhavet, och mina damer och herrar nu är det min tid att få flyga hela vägen ner till Afrika Jihaaaaaaaaaaa
The Adventureeee is waiting for me

Ni kanske vill veta mer om Botswana,vart det ligger och vad som egentligen finns där, ni ska få se videos och lite annat så ni vet vad jag pratar om och vad ni kan förvänta er. De så spännande och har aldrig kännt så här på jätte länge, blogga är egentligen inte min grej men när jag har ett mål och någonting att skriva om så rullar min hjärna på och massa intressanta ideér och tankar bara kommer ut. Nu innan jag ska åker har jag bara lyssnat på massa African music och har börjar prata mitt språk för de måste jag komma in i annars kommer det bli pinsamt, men jag kommer skriva mer om språket, musiken & Culturen-Bushmens och om den kända boken
"The No.1 Ladies Detective Agency" som utspelas i Botswana, mer kommer i nästa inlägg....

Countdown 8 dagar kvar
Capetown - Sydafrika


  







J.Andersson

Tänkte Presentera mig lite och lägga in fler bilder!


Jennifer de mitt namn men kallas för jennifaa - la lopez & lope.
Jag är född i Botswana, dit jag ska om några dagar kan fortfarande inte tro att jag ska åka dit snart:), min pappa är svensk och min mamma är Africana så " im Mixed race " har 2 underbara & jobbiga syskon, den minsta bor i göteborg och den äldsta bor i Oslo och jobbar som stylist, och de hon som ska följa med till La Botswanaa...

Jag har två drömmar i mitt liv och dom har jag haft sen jag var liten. Mitt mål i livet är att uppnå mina drömmar och verkligen få gö de jag drömmer om varjedag! min passion är stoor och jag kommer aldrig ge upp och jag vet att "- one day , im going to make it." Jag ler just nu, och varje gång jag tänker på " My Dreams så ser jag ett ljus framför mig och det är den som ger mig kraften att aldrig sluta tro på mig själv.
Så vad ni än gör, ge aldrig upp hoppet och sluta aldrig tro på era drömmar. Ni är här på jorden för att göra saker ni vill göra, och saker som ni tror är omöjligt är möjligt-allt är möjligt ( remember that )Sluta aldrig tro på dig själv. 

Ni kommer att få se bilder på mig, och mina underbara vänner som betyder mycket<3 Som sagt så älskar jag att lägga upp bilder än att skriva så bilder för mig säger nästan allt! Om ni undrar något så kommentera så svarar jag!

 en bild på mih             När jag sitter o posar

                                                     
                                 Studenten    Hultsfred      Min syster och jag! på Fashion Week                                                                                  



Jag tog Studenten iår så det är nu mitt liv börjar.Var även på Hultsfred iår de va grymt kul drog med mina 2 bästa vänner.Hann med Oslo fick bo hos mign syster, här var vi på-
Oslo Fashion week Very fun fun fun.    
       
Det finns så många bilder jag vill lägga upp men det där får räcka för nu. Jag har varit med om så mycket och vill dela med mig men jag ska berätta mer om min resa till Afrika för det var därför jag startade bloggen!. Sådär ja nu har jag berätta lite om mig själv. lalala lalalal lalalala lalalala

sooo Long / J



My African Diary

Det ska bli grymt kul att få åka tillbaka till mitt land!



Jag har inte varit där på 10 år så den 15 Oktober kommer jag att få andas in den
                                                "Botswanska Luften"
Jag har saknat mina släktingar så jävla mycket och det ska bli nice att få äntligen träffa dem.

Min kära syster och Melinda kommer att åka 7 Oktober sedan kommer jag och min mamma att åka 14 till johannesburg, och från J kommer vi att åka bil hela vägen till Gaborone...
"  What a roadtrip baby ".

Det finns så mycket jag vill göra på engång när jag kommer dit, jag ska först o främst krama alla såklart  sen ska jag verkligen öppna mina ögon och stirra på marken och himlen o alla människor som går och hundar som skäller. Woooooooooow jag kommer verkligen ta igen 10 år som jag har missat och träffa mina nya små kusiner som jag inte har träffat och få nya vänner :D jag är verkligen Taggad! 

Vi ska åka runt hela botswana besöka olika platser och uppleva olika saker..
Safari
Okavango Delta
Festaaaa
Maten
Människorna är så himla öppna o lätta
Träffa Bushmens
oooh mkt meeeer...

Its goin to be an adventure for u and me! ska försöka uppdatera så mycket så möjligt.


Countdown 9 dagar kvar.

A Lodge house :)  Ute i Safari 
Johannesburh Bushmens! first ppl Ever! 
                    


RSS 2.0