Sanningen Bakom Två Främmande Kakor Från Två Olika Galaxer



Så heter sagan som jag gav titeln till - fick ett recept idag och här får du ditt recept, hoppas den smakar. Den förstår inte att man känner samma sak, exakt allt den skrev var sant, det var så jag trodde om den, att den fann en annan blomma som gjorde att man försvann i tankarna. Man tänker på sina val varje dag om man gjorde de man trodde var klart - då tveksamheten faller på plats och slutar med att den bryter sammen. Varför äta något man inte vill istället för att äta det man vill? frågar man. Den sa att man var lycklig och har flygit över hav och land, och det är sant men halva kakan är fel, det är en sak som fattas och det är andra ägghalvan. Man tänker på den varjedag och varjekväll och en tår kommer då och då som ibland bildas till floder för att man svek den kakan.

Man älskar det som händer nu för att man får baka lite och sluta tänka på den kakan som var ,tycker man, men den kommer alltid i huvudet när man minst vill tänka på den. " jävla kaka " .Den betyder allt i världen och mer för att det har gått för långt, tycker man, 4 år och endå hamnar man i samma punkt, en punkt som aldrig kommer att ta slut, som tär på den som finns inom din kropp och som behöver något täckande som kan hjälpa en på vägen. En ny känsla. En ny kaka. Ett nytt recept. Kanske ett försök till ?.
Denna saga är en saga som aldrig tar slut och som överskrider alla gränser, en vän ville höra receptet om    " Sanningen bakom två främmande kakor, från två olika galaxer " .





Sometimes you have to let go to see if there was anything worth holding on to


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0